Vanlige feil​

Vanlige feil

Vi på Flyttebyrå Bergen har listet de vanligeste feilen, se:

Vanlige feil ved flytting

Det finnes mange feil man kan gjøre som kompliserer eller forsinker flytteprosessen. Ikke bare kan disse forårsake komplikasjoner eller forsinkelser, men de kan også ende opp med å koste mer enn man har beregnet.

Hvis man er i tvil om hva man trenger, så er det lurt å rådspørre seg med flyttebyrået slik at de kan hjelpe med å vurdere ting man er i tvil om i stedet for at man regner med at det går greit.

Dårlig eller mangelfull pakking
​En av de vanligste feilene som kan vesentlig komplisere flytteprosessen, er hvis man ikke har pakket skikkelig i forkant. På grunn av dette, så vil du hos flere flyttebyråer få spesifikke instruksjoner om hvordan du bør pakke, i tillegg til at du rådes til å bruke esker som tilbys av flyttebyrået. Det er to grunner til dette. Både at man får en standardisert merking og at man får lik størrelse på eskene.

Når eskene er like er de mye enklere å stable slik at man får utnyttet plassen i bilen bedre. Hvis eskene er merket bra, så er det enklere for flyttehjelpen å vite hvor eskene skal plasseres. Men det er ikke bare bruk av riktige esker som forenkler flytteprosessen. I noen tilfeller så kan man oppleve at den som flytter ikke har pakket ned ting som burde pakkes ned. Hvis man må bære flere ting løst, så vil det gjøre at flyttingen tar lengre tid, og plassen i flyttebilen utnyttes dårlig. Feilberegnet hjelpen som trengs eller hva som skal flyttes

En annen feil man ofte gjør når man flytter, er at man feilberegner den hjelpen man trenger. Hvis man bestiller for få hjelpemenn med flyttebilen, så vil det gjøre at det blir vanskelig å gjennomføre flyttingen på en effektiv måte. I verste fall, så kan dette ende opp med å bli dyrere enn du hadde tenkt.
 

  • Spar tid & penger
  • Trygge fastpriser
  • Landsdekkende flytting

Huke av fra lista, bestill flyttehjelp nå

Få tilbud nå