Pakke ned pc

Pakke ned pc

Når man skal flytte er det mange ting man skal ta hensyn til. I dagens samfunn har nesten alle pc hjemme.
For at denne skal virke også når man kommer frem er det noen holdepunkter man bør huske.

Det første man bør gjøre før man starter demonteringen er å ta back-up av alle viktige dokumenter, og filer. Her finnes det mange forskjellige måter å gjøre dette på, så vi skal ikke begi oss inn på dette. Spør eventuelt leverandøren din hvis du ikke har kunnskap til å ordne dette selv.

Ta ut alle CD, DVD og disketter fra maskinen.

Når man skal demontere/koble fra hverandre PC-en så er det viktig å huske på at man trenger ikke å bruke makt på noen av koblingene.

Det første man gjør er å finne frem originalemballasjen hvis man fortsatt har denne.

Deretter tar man ut kontaktene som kobler PC-en til omverdenen. Det vil si strøm, modem, telefonledning og nettverk.

Ha gjerne en kartong klar til å samle alle ledninger og smådeler i.

Så kobler man fra skjerm, skriver, skanner osv. På noen PC-er trenger man en liten skrutrekker for dette. På andre er det bare å skru opp med fingrene. Koble også fra mus og tastatur. Pakk dette inn og legg det i kartongen. Pass på at ingen deler blir glemt eller blir liggende i klem slik at det kan bli ødelagt.

Følg også nøye med på hvor de forskjellige ledningene er koblet til, slik at man kan koble dette sammen igjen når man er fremme i ny bolig.  Pakk så maskinen og skjermen inn i originalemballasjen hvis du har denne.

Hvis ikke kan man prøve å finne en kartong som rommer hver av delene. Pakk dem gjerne inn i bobleplast før man setter dem opp i kartongen. Og fyll så opp kartongen med puter eller annet slik at maskinen ikke får flyttet seg inne i kartongen. Lukk kartongen og merk den godt med hva den inneholder.

Hvis man følger disse enkle reglene så er det nokså sikkert at maskinen starter igjen når den er satt på plass i den nye boligen

Hvis man flytter på vinteren så bør man vente til maskinene har blitt varm igjen før man kobler den opp igjen.
Les mer på flyttebyråbergen.no

  • Spar tid & penger
  • Trygge fastpriser
  • Landsdekkende flytting

Huke av fra lista, bestill flyttehjelp nå

Få tilbud nå