Om oss

Flyttebyrå i Bergen med service i fokus

Velkommen til Flyttebyrå Bergen – ditt flyttende selskap i Bergen og omegn. Vi er en ung og sulten bedrift, og  vi levert mange fornøyde og tilbakevendende kunder gjennom nøye utført arbeid. Våre håndplukkede ansatte er profesjonelle, energiske og pålitelige og er alltid klare til å møte dine behov og ønsker.

Vi er forsikret og gir en garanti for alle utførte flyttetjenester. Vi gjør vårt ytterste for å få deg til å føle deg trygg når du forlater dine ting i våre hender. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål eller bekymringer. Vår ambisjon er å gjøre flyttingen så glatt som mulig!

Bak selskapet står idag to flittige karer som har lang fartstid i bransjen.

Flyttebyrå i Bergen med service i fokus

Mye av stresset som følger med flytting kan lettes ved å velge de riktige folkene til å gjøre jobben.

Folk som de i Flyttebyrå Bergen. Vi hjelper deg med rask og problemfri flytting. Vi har alt nødvendig flytteutstyr og er et stolt flyttebyrå lokalisert i Hordaland-området.

Vi sjekker at alle kasser hører med til flyttingen. Vi har vårt eget utstyr som gjør flyttingen i Bergen og hele Hordaland enkelt for deg. Vi håndterer selv flyttingen din fra start til mål uten å benytte andre firmaer.

Hvis vi må lagre flyttelasset ditt i en lastebil over natten, skjer dette under trygge forhold. Vi har ingen skjulte avgifter. Spør oss om hva du vil slik at vårt Bergen-baserte flyttebyrå kan gi deg profesjonell hjelp med flytting og utføre en best mulig jobb for å gjøre flyttingen din vellykket og gi deg en flott start i ditt nye hjem.

Hva gjør oss bedre på flytting i Bergen enn andre lokale flyttebyråer? Våre vennlige, uniformerte og profesjonelt sertifiserte flyttemedarbeidere pakker, laster, transporterer, losser, pakker ut og plasserer dine eiendeler med forsiktighet og nøyaktighet.

Vi gjør vårt ytterste for at flyttingen din går som planlagt. Dine eiendeler er en del av livet ditt og fortjener å bli flyttet med den respekt bare Flyttebyrå Bergen kan tilby. Vi fokuserer på mennesker, bedrifter og lokalsamfunn som vi har æren av å betjene utover den stressfrie lokale flyteopplevelsen vi tilbyr.

Mange flyttebyråer kan flytte dine eiendeler, men vi kan befri deg fra stress på samme tid. Fordeler med vår stressfrie flytteservice for hjem og kontor 
INGEN FORPLIKTELSER: Vi gir et uforbindtlig og GRATIS TILBUD PÅ FLYTTING i forbindelse med din kommende flytting av hjem eller kontor.
FRED I SJELEN: Du kan puste rolig i vissheten om at hver medarbeider hos oss er profesjonelt opplært og sertifisert, i tillegg til å være fullt ut forsikret.
MIRAKLER I SISTE ØYEBLIKK: Til og med når du trenger hjelp raskt, kan vi med vår Samme dag-service eller Neste dag-service hjelpe deg med det du trenger, også i alle siste liten i de fleste tilfeller.

Noen tjenester

Under finner du en kort presentasjon av våre tjenester. For å få en pris på nettopp din flytting, kontakt oss og vi vil sammen finne frem til hvilke tjenester du er best tjent med.

FLYTTING
Vi utfører alle typer flytting. Både for private og firmaer. Ikke noe oppdrag er for lite ikke noe for stort.

LAGRING
Vi har egne lokaler for lagring og oppbevaring av møbler og innbo.Både for kortere og lengre tid

KONTORFLYTTING
Vi har bred erfaring fra flytting av bedrifter. Kontakt oss for en nærmere gjennomgang av ditt behov

FORSIKRING
Vi formidler flytteforsikring. Kontakt oss og hør mer om hva dette innebærer

Pensjonistflytting
Pensjonister og uføre trenger ofte ekstra service / ekstra hjelp!  Vi kan tilby full innpakking av løsøre, transport, utpakking, sette tingene på plass, bortkjøring av overflødige møbler og løsøre, rydding etter skifte og arv, mellomlagring. 

 

Om: 

Da vi kjører alle turene selv unngår vi skader og gjennomtrekk av uerfarne sjåfører som ikke vet hva flytting innebærer. Det kreves stor erfaring å plassere ditt innbo forsvarlig i bilen, denne erfaringen har vi tilegnet oss gjennom mange år i bransjen.

Gi oss nøkkelen til boligen din og la oss besørge pakking, transport og lagring -eller la oss sammen finne andre alternativ. Vi tilbyr flytting på det nivå du måtte ønske.

 

Noen tjenester

Møt David, selskapets grunnlegger. Med stor lidenskap for flytting bestemte David seg for å starte opp Flyttebyrå Bergen. 

David er i grunn en perfeksjonist og ekstremt opptatt med at alle kunder er 100% fornøyde. På fritiden liker David å skrive noveller og øve.

Kontakt: David@flyttebyråbergen.no

  • Spar tid & penger
  • Trygge fastpriser
  • Landsdekkende flytting

Huke av fra lista, bestill flyttehjelp nå

Få tilbud nå