Tips

Flyttetips

Når det er på tide å flytte, må du bestemme om du skal ta vare på deg selv eller hvis du skal ansette et flyttende selskap for å hjelpe deg. Skulle du flytte fra en mindre leilighet, kan du kanskje leie en trailer eller en liten lastebil og hjelpe vennene dine til å flytte og rense.

Men hvis du har mer bolig, har du vanligvis mer bohag eller kanskje ikke så mye rengjøringstid, så bør du ansette det samme for å anbefale for et kontorflyt. Skulle du også flytte til utlandet, må du hjelpe et flyttefirma fordi det krever så mye mer å flytte hjemmet ditt mellom nasjonale grenser.

Forbered deg praktisk og økonomisk
Både bevegelse og rengjøring krever at noen ting blir forberedt når flyten skal gå. Alt må være pakket og klart hvis du ikke har bedt om emballasjehjelp. Du bør sørge for at ledningene er sår, hullene i byråene er faste og så videre. Jo mer du forbereder, desto mer effektivt, flytting og rengjøring, enten du gjør det selv eller om det er profesjonelt utført av en av Bergens beste flyttefiramer.

Planlegg nøye
Hvis du for eksempel vil flytte i Bergen, kan det være bra å huske at det kan være begrenset tilgang til hjelp i bestemte tider. I en større by skjer det ganske ofte at mange mennesker beveger seg, spesielt på fredager og ved månedsskiftet.

Hvis du vil bestille et flyttabyrå i Bergen, bør du være i god stand. Det kan være lettere å bestille flyavgang hvis du flytter i en mindre by. Vanligvis har du en viss oppsigelse av leien og en viss tid til å flytte fra et hus, noe som betyr at du kan bestille både bevegelse og rengjøring i god tid. Fordelen med å ansette profesjonell hjelp er at profesjonelle verktøy er tilgjengelige for å lette og trygt overføre ditt oppholdsrom for ikke å skade det. Spesielt når det gjelder overfylte mellomrom og trapper. Dessverre har ikke hvert hjem en heis eller heis som er stor nok til å imøtekomme omfangsrik bohag.

Hva du bør vurdere for ikke å pådra seg ekstra kostnader

Selvfølgelig er det mye å huske på når du går, og det beste er å sitte i fred eller stille deg selv eller med din partner. Viktigst, må du fullføre leiligheten din i god tid, det varer vanligvis tre måneder. Hvis det er en endring som begge huseiere har avtalt, bestemmer du og den nye leietaker.

Men det må du også være enig om hvem som skal betale leien, slik at ingen leie vil bli utelatt. Hvis du solgte et hus, vil det vanligvis være selger og kjøper som vil være enig når du flytter ut og flytter.

Ikke glem abonnement og forsikring
Men det er ikke det eneste å tenke på. I dag har ulike hus abonnementer med bredbåndsleverandører eller rutebedrifter. Der bør du sjekke om det er det samme som du har, så det er vanligvis enkelt å overføre abonnementet til ditt nye hjem.

Hvis det nye stedet å flytte har en annen leverandør, kansellerer du abonnementet i god tid. Boligforsikring, abonnement, strømkontrakter og parkeringsfasiliteter bør også vurderes. Ikke glem å endre folks tidsskrifter, adressere endringer, og sørg for at du får posten din. Det koster litt, men er verdt det, og det tar vanligvis omtrent seks måneder. Alt dette er veldig viktig å gjøre, ellers kan det være mange unødvendige og dyre utgifter hvis en seddel eller lignende går bort.

  • Spar tid & penger
  • Trygge fastpriser
  • Landsdekkende flytting

Huke av fra lista, bestill flyttehjelp nå

Få tilbud nå