Pakkehjelp når du trenger det i Bergen

Flytt uten heis - Tips og råd

Pakkehjelp Bergen
Våre medlemers flytteservice er upåklagelig. Om du trenger et flyttebyrå til flyttingen ordner de det, men i tillegg tilbyr de også pakking som en del av flyttehjelpen. Pakkingen er gjerne det som tar mest tid i en flytteprosess og det kan være lurt å starte tidlig.

Hvis du velger å gjøre det på egenhånd selvsagt. De har flytteerfaringer, så om du kontakter dem kan dem gjøre et overslag på hva som trengs, hvor mye tid som trengs og selvsagt hvor mye bærehjelp som trengs. Alt du trenger av flyttemateriell kan vi stå for så det blir enklest mulig for deg

Vi pleier å være meget konkurransedyktige i forhold til pris når du  sammenligning oss med andre byråer.  Men vi anbefaler deg alltid å sammenligne prisene med andre selskaper for å være sikker på at du får den beste prisen!  

Vi er der for deg. Vi ordner pakking til riktig pris, riktig service og riktige fagfolk. Vi er et selskap som er stolt av jobben de gjør. De er til enhver tid punktlige presise og vi setter pris på din situasjon.

Vi er her for deg og for at du skal kunne ha den friheten du trenger og samtidig som du er sikker på at dine eiendeler blir pakket varsomt og med sikkerhet.

Ditt hjem er i trygge hender hos oss.  Vi er her for å gjøre ditt liv enklere, rett og slett.

  • Spar tid & penger
  • Trygge fastpriser
  • Landsdekkende flytting

Huke av fra lista, bestill flyttehjelp nå

Få tilbud nå