Minilager Bergen

Leie Minilager i Hordaland

Du må kanskje flytte midlertidig, jobbe andre steder eller studere andre steder. Dette kan bety at du ikke kan forlate hjemmet ditt og må lagre alle eller noen av dine møbler. Det finnes mange alternativer for både enkeltpersoner og bedrifter. For eksempel kan det være forskjellige butikker som spenner fra rundt 1 kvadratmeter til 35. Ofte kan du bestille disse online døgnet rundt, men de fleste leietakere kan også nås via telefon.

Deretter er det selskaper som magasinet i magasinbokser som er spesialbygd for å lagre møbler. Du kan også lagre mindre gjenstander eller dokumenter i kartonger som deretter legges på paller og til og med forsegle dem for å forhindre støv og fuktighet i å komme inn. Da blir de også myknet og pallene får en spesiell kode, alt for at du skal føle deg trygg.

Lagringstjenester

Det er også selskaper som kan la deg lagre ting litt over en natt når ting er lastet på en bil. Den bevegelige bilen kan da være bekymret og låst i et varmt rom over natten. Dagen etter driver firmaet dine ting til det stedet du har avtalt.

Ulike måter å lagre

Det vanligste er at en opptaksliste over bohaget ditt er gjort og den ansvarlige personen registrerer om det er noen skader, det er noen skade på dine møbler, noe som selvsagt er dokumentert. Etterpå er hver møbel beskyttet med tykke magasinbakker i møbelsaker. Hvis du vil ha din lagrede bohag-enhet til et bestemt sted, kjør alle ting på en bohagsboks med lastbil på trucken til adressen du har oppgitt. Noen magasinfirmaer har tempererte rom som er tilpasset møbler eller gjenstander som skal lagres der. Sikkerhet er alltid god, du trenger ikke å bekymre deg for dine ting når du ikke har oversikt over dem.

Noen flyttebyråer ordner både frakt og transport til avisen. Hvis du trenger å få tilgang til det du lagrer, sjekk ut før du får tilgang til avisen. Alle tillater det ikke, men de som gjør det har vanligvis krypterte rom som du kan få døgnet rundt.

Tips for lagring

Selvfølgelig må du ikke blande masse som kan være brannfarlig med brannfarlig bohag. Ta også vare på møbler som går, det tar mindre plass. Deretter begynner du å pakke de tyngste møblene først og sørg for at du distribuerer dine møbler slik at de er jevnt i esken hvor de er pakket.

 

Tilbake til hjem

  • Spar tid & penger
  • Trygge fastpriser
  • Landsdekkende flytting

Huke av fra lista, bestill flyttehjelp nå

Få tilbud nå