Flytte uten heis - din komplette guide

Flytt uten heis - Tips og råd

Hvis du har funnet den perfekte leiligheten med en fantastisk utsikt, kan du ikke bryr deg om det er heis eller ikke – til en dag du ska flytte. Som et erfaren flyttebyrå kan vi bekrefte at fem trapper uten heis føles i beina etter en flytende dag. Derfor er flyttebyråer alltid forsiktig med å finne ut hvordan vi kan flytte fra og til begge adressene.

“Det er viktig at vi blir fortalt om hjemmet inneholder tyngre møbler eller pianoer slik at vi kan planlegge vårt arbeid”

Jo mer vi vet, desto bedre kan vi planlegge vårt arbeid med bemanning og planlegging. Som kunde må du forstå at en bevegelse uten heis tar lengre tid og dermed blir dyrere. Det er også viktig at vi vet om stua inneholder tyngre møbler eller pianoer, som vanligvis krever spesielle redskap.

Ikke rot med vennene dine
Vi vil imidlertid råde deg til ikke å ansette en venn for å flytte til fire trapper uten heis for noen pizza i bytte. Ofte har du en tendens til å undervurdere hvor mye husholdning du faktisk har og hvor mye det burde bære. Det nødvendige arbeidet er rett og slett ikke rimelig å sette på en haug med venner. Det er også fare for skade på både venner og husholdninger. Sats på et flyttefirma i stedet og inviter vennene dine til din flyttningsfest.

Pianoflytt
Pianoet er vanskelig og flytte uten heis. Fire venner som prøver å bære og er stakk mellom tredje – fjerde etasje med et 400 kilo piano mellom dem. Man burde vær forsiktig så du ikke bærer et piano på trappene. Det kan forårsake alvorlige skader på rygg, skuldre og føtter, for ikke å nevne om du ved et uhell mister pianoet.

Vi må alltid vite om det er et piano på farten, da det krever spesiell forberedelse. Vi løfter alltid med tape og har et teppe under pianoet for å sikre at det ikke faller. Det er også viktig at vi kjenner dimensjonene til både piano, dører, trapper etc. Før du flytter.

Medarbeider med løfte teknikk
Flytte uten heis krever litt mer av den bevegelige personen. Vi har erfaring  som trengs for å flytte fra store husholdningsvarer til en ny adresse uten heis. Vi er også forsikret mot alle typer skader, ulykkesrisikoen øker som vi vet når tunge gjenstander og ned trappene må skje.

Noen ting har imidlertid en følelsesmessig verdi som ikke kan måles i penger. Sørg for å gi oss beskjed om dine spesielt verdifulle ting, slik at vi kan ta en spesiell handling. Noen ganger kan det være nødvendig å montere et stort møbel for å plukke det opp i en smal trapp. Jo mer vi vet om hjemmet dit, jo bedre kan vi forberede oss til å gjøre flytte så raskt og jevnt som mulig.

VELKOMMEN
Vi gjennomfører flytte oppdrag i hele Bergen og omegn – uansett størrelsen på boligen, kontor og adresse. Her kan du enkelt bestille flytten din i god tid til en god pris, med et flyttebyrå som fokuserer på effektivitet og sikkerhet.

  • Spar tid & penger
  • Trygge fastpriser
  • Landsdekkende flytting

Huke av fra lista, bestill flyttehjelp nå

Få tilbud nå